• Financiële planning

  Wat is financiële planning volgens Adviesbureau Scheffel?

  Financiele-planning

  Met financiële planning krijgt u een helder overzicht van uw persoonlijke en zakelijke financiële situatie nu en in de toekomst. Scheffel brengt uw doelstellingen en wensen in kaart, inventariseert uw middelen en de risico’s en laat u zien wat u nodig heeft om uw doelen te vervullen. U krijgt een helder beeld van uw situatie en wat u nodig heeft om uw doelstellingen te bereiken én te behouden.

  Bedrijfsopvolging en nalatenschapsplanning zijn onderdelen van financiële planning. Wie laat u wat na zonder onnodig veel belasting te betalen? En heeft u al nagedacht over wat er met uw bedrijf gebeurt als u stopt met werken? Om optimaal gebruik te maken van de fiscale regelingen en voordelen is een tijdige inventarisatie en jaarlijkse financiële planning van wezenlijk belang.

  Financieel plan

  Scheffel beheert uw financieel plan. We monitoren wijzigingen in wet- en regelgeving en springen hierop actief in. Ook wijzigingen in uw onderneming en privésituatie kunnen van invloed zijn op uw financieel plan. We plannen periodiek een onderhoudsafspraak, zodat we waar nodig tijdig kunnen bijsturen en u niet voor verrassingen komt te staan. Lees meer over de mogelijkheden van financiële planning.