• Financiële planning Particulieren

  Scheffel brengt uw doelstellingen en wensen in kaart en biedt u overzicht van de middelen die u nodig heeft om deze te behalen.

  Financial-Lifestyle-Planning

  De aanschaf van een huis, uw pensioen of kinderen die gaan studeren. Gebeurtenissen in uw leven die financiële verplichtingen met zich meebrengen. Het financieel plan biedt u rust en zekerheid dat uw financiële zaken op orde zijn. Om het financieel plan op te stellen, inventariseren we samen met u uw inkomen, uitgaven en vermogen en kijken we naar uw persoonlijke situatie.

  Welke doelstellingen en wensen heeft u voor nu en de toekomst? We berekenen welk vermogen nodig is om hieraan tegemoet te komen. U ziet welke invloeden risico’s als overlijden en arbeidsongeschiktheid hebben op uw financiële situatie en weet wat u moet doen voor financiële zekerheid, wat er ook gebeurt.

  Onderhoud

  Scheffel onderhoudt uw financieel plan. We monitoren wijzigingen in wet- en regelgeving en springen hierop in. Ook wijzigingen in uw persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op uw financieel plan. Daarom plannen we periodiek een onderhoudsafspraak met u, zodat we waar nodig tijdig kunnen bijsturen en u niet voor verrassingen komt te staan. Lees meer over de mogelijkheden van financiële planning.