• Fysiotherapeut

  Scheffel geeft financieel advies op maat aan fysiotherapeuten.

  fysio

  Als fysiotherapeut moet u financiële beslissingen nemen en of u nu een eigen praktijk heeft of in loondienst werkt, deze beslissingen beïnvloeden ook uw privéleven.

  Wij hebben jarenlange ervaring in financiële dienstverlening aan fysiotherapeuten. Daardoor kunnen wij u adviseren bij alle financiële beslissingen. Scheffel begeleidt u door de nodige risico’s af te dekken, fiscale mogelijkheden optimaal te benutten en zo uw financiële toekomst veilig te stellen.

  Financieel plan

  Hoe ziet u uw toekomst tegemoet? Wat wilt u graag bereiken? Op basis van uw huidige situatie en uw doelstellingen voor de toekomst maakt Scheffel een financieel plan met als uitgangspunt uw financiële rust.

  Praktijkbegeleiding

  Scheffel is ervaren in praktijkbegeleiding: van het opzetten van een fysiotherapiepraktijk en het maken van een financieringsplan en exploitatiebegroting tot praktijkbemiddeling en goodwill-onderhandelingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Startend fysiotherapeut

  Aan het begin van uw carrière staat u voor belangrijke financiële beslissingen. Welke risico’s loopt u en wat zijn de gevolgen voor uw privésituatie, bijvoorbeeld als u een huis wilt kopen? Dit is het moment om u goed te laten voorlichten. Een solide basis is essentieel voor een succesvolle toekomst. Wij helpen u graag verder.

button-contact