• Huisarts

  Bij Scheffel kunt u als huisarts terecht voor financieel advies op maat.

  huisarts1

  Als huisarts moet u financiële beslissingen nemen die ook uw privésituatie beïnvloeden. Of u nu een praktijk heeft, als huisarts in dienst van een huisarts werkt of als waarnemer praktiseert.

  Scheffel heeft jarenlange ervaring in financieel advies aan huisartsen. Daardoor kunnen wij u adviseren bij de financiële beslissingen die u moet maken bij iedere stap in uw carrière. Wij begeleiden u door risico’s af te dekken, fiscale mogelijkheden optimaal te benutten en zo uw financiële toekomst veilig stellen.

  Financieel plan

  Hoe ziet u uw toekomst? Wat wilt u graag bereiken? Op basis van uw huidige situatie en wensen voor de toekomst stellen we een financieel plan samen met als uitgangspunt uw financiële rust.

  Praktijkbegeleiding

  Scheffel is gespecialiseerd in praktijkbegeleiding; van het opzetten van een praktijk en het maken van een financieringsplan en exploitatiebegroting tot praktijkbemiddelingen en goodwill-onderhandelingen.

  Startend huisarts

  Na uw opleiding tot huisarts staat u voor de keuze om als Hidha (huisarts in dienst van een huisarts) of als waarnemer aan de slag te gaan, of zelfs meteen een eigen praktijk te starten. Dit is het moment om u te laten informeren over welke voorzieningen u nodig heeft. Een solide basis is immers essentieel voor een succesvolle toekomst. Wij helpen u graag verder.

button-contact