• Medisch specialist

  Scheffel geeft financieel advies specifiek gericht op medisch specialisten.

  Medisch-specialist

  Als medisch specialist moet u financiële beslissingen nemen die uw carrière, maar ook uw privéleven beïnvloeden. Of u nu eigenaar bent van een eigen praktijk, waarnemer bent of in loondienst werkt.

  Door jarenlange ervaring kan Scheffel u adviseren bij de financiële beslissingen bij iedere stap in uw carrière. Wij helpen u door risico’s te analyseren en af te dekken en fiscale opties te benutten om uw financiële toekomst veilig te stellen. Zo kunt u zich focussen op uw werk als medisch specialist.

  Financieel plan

  Hoe ziet u uw toekomst tegemoet? Wat wilt u graag bereiken? Op basis van de huidige situatie en uw doelen en wensen voor de toekomst stellen we een financieel plan samen met als uitgangspunt uw financiële rust.

  Praktijkbegeleiding

  Scheffel is gespecialiseerd in praktijkbegeleiding: van het opzetten van een praktijk en het maken van een financieringsplan en exploitatiebegroting tot praktijkbemiddelingen en goodwill-onderhandelingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Startend medisch specialist

  De opleiding besteedt over het algemeen weinig aandacht aan de zakelijke kanten van uw toekomst. Vooral als u gaat werken als vrijgevestigd specialist krijgt u met onbekende financiële aspecten te maken. Neem contact op met Scheffel om u te laten voorlichten. Een solide basis is immers essentieel voor een succesvolle toekomst.

button-contact