• Tandarts

  Als tandarts of orthodontist krijgt u bij Scheffel financieel advies op maat.

  tandarts2

  Wij begeleiden u door risico’s af te dekken en fiscale mogelijkheden optimaal te benutten om uw financiële toekomst veilig te stellen. Zo kunt u zich volledig focussen op uw vakgebied.

  Scheffel adviseert u bij alle financiële zaken rond de tandheelkundige praktijk, waaronder financiering. We brengen uw risico’s in kaart en kijken of uw voorzieningen op peil zijn. Op basis van uw persoonlijke situatie en uw wensen en doelstellingen voor de toekomst maken we een financieel plan.

  Praktijkbegeleiding

  Scheffel is ervaren in praktijkbegeleiding: van het opzetten van een tandheelkundige praktijk en het maken van een financieringsplan en exploitatiebegroting tot praktijkbemiddeling en goodwill-onderhandelingen.

  Startend tandarts of orthodontist

  Aan het begin van uw carrière staat u voor belangrijke financiële beslissingen. Welke risico’s loopt u als u een eigen praktijk start? Werkt u als waarnemer als zelfstandige of in dienstverband? Wat zijn de gevolgen van deze beslissingen voor uw privésituatie? Het is belangrijk om u goed te laten voorlichten. Een solide basis is essentieel voor een succesvolle toekomst en daarbij helpen wij u graag verder.

button-contact